Ook naderen we Kerstmis en het einde van het jaar 2015. We kunnen nog even gezamenlijk stilstaan om te begrijpen dat niet iedereen uitkijkt naar Kerstmis. Sommige mensen zijn niet omringd door liefdevolle gezinnen. Of hebben problemen rond Kerstmis en zijn verdrietig als ze aan vrienden en familie denken die er niet meer zijn. Voor velen kan het hun eerste kerst zijn zonder hun geliefden en anderen zijn zelfs dierbaren verloren met Kerstmis. En weer anderen hebben niemand om Kerst mee te vieren en zitten in eenzaamheid. Laten we hier even bij stilstaan en zorgzame, liefdevolle gedachten laten stromen naar hen die het even niet makkelijk hebben. 

Laten we even stilstaan en een moment van steun geven aan hen die gezins-, werk, financiele, baan, priv√©, familie, spiritueel en of gezondheidsproblemen hebben. En hen laten voelen dat mensen om hen geven en zij er ook toe doen. Doe het voor ons allemaal, want niemand is immuun. Ik hoop dat we dit samen kunnen doen!

Iedereen BEDANKT

yogastudiolhaarlem stopt en sluit de deuren!
Na 12,5 jaar yogastudiohaarlem is het tijd voor een volgende stap op mijn pad. 12,5 jaar met veel plezier en liefde die steeds meer voelbaar werd in de ruimte van de studio. Sluiten we nu na vanavond 23 dec op 24 dec haar deuren voor yogalessen en verhuur. Het was een mooie, hele mooie tijd met fijne lieve mensen die trouw iedere week kwamen voor hun wekelijkse lesje. Sommigen wel 11,5 jaar! Ik wil iedereen bedanken voor je energie die is ontvangen en gegeven en bedank iedeeen voor zijn/haar betrokkenheid en bedank iedereen die de studio een warm hart toedraagt.
Namaste Jolanda

item7

een einde is loslaten en maakt ruimte voor iets nieuws

Ik wens iedereen fijne Kerstdagen en een liefdevol 2016

Einde Nieuwsbrief

© info :: uitschrijven ajb :: yogastudiohaarlem

Dank voor alle lieve kaart(s)jes en kadootjes

...alle kaarsjes bran-den tijdens de laatste lessen!
 

... DANK voor de mooie samen-momenten in meditatie

 

 

 

 

 

  

IMGP1942

...Ik wens iedereen moed en volharding op het yoga pad

... een nieuwe weg

Na lang wikken wegen is het einde van Yogastudiohaarlem in zicht. Na vele jaren trouwe dienst zullen we gaan loslaten en een neuwe weg vinden.