YogaStudioHaarlemlogopostzegel

Ik wordt hartelijk ontvangen door eigenaresse Jolanda Schoenmaker. Het contact en het delen met mensen is een grote inspiratiebron voor mij. Wanneer we samen luisteren, leren we samen. In Yogastudiohaarlem bieden we wekelijkse yogalessen en iedere maand yoga workshops en af en toe een yoga satsang van Swami Ma Tri. Er zijn tibetaanse klankschaal sessie's, Fitdankbaby lessen, Leef mindful lessen en Gezond Verstand Avonden.

In onze studio hebben we verschillende yoga docenten die verschillende stijlen van yoga lesgeven. Maar uiteindelijk is er maar één yoga. Voordat je je dat beseft bewandelen de meeste mensen het pad van de vele keuze. Hoe eerder je tot de conclusie komt dat al die verschillende stijlen je niet dieper bij jezelf brengen hoe eerder je zal stoppen met spiritueel winkelen en je je keuze voor één stijl of traditie gaan maken.

Dan ... "atha yoga anusasanam" .... de eerste sutra van Patanjali verschijnt en Nu ... is het tijd om de yoga te kiezen. Echter iedereen zal de keuzes maken die bij hem of haar past en niemand anders kan dit voor je doen. Uiteindelijk is er maar één yoga. In de yoga lessen van Jolanda komt de yoga inspiratie voor yoga wat betreft de asana's van Orit Sen Gupta en de 'hele' yoga doorgegeven door Swami Ma Tripurashakti Bharati. De traditie van de sages uit de Himalaya's van India.

Namaste love & Light op je Pad
Jolanda

Over Yogastudiohaarlem

In een Typisch Haarlems straatje ligt Yogastudiohaarlem. De houten voordeur suggereert een oude garage, maar binnen vind je een verzorgde studio.